Kontakto

Zyrat Qendrore

Adresa: Rr. Durrësit, Tiranë, Shqipëri.
Tel: +355 42410720 / 42410721 / 42410722 / 42410723
Fax: +355 4 2410723
Cel: +355 66 40 00660; 067 20 00660; 068 40 00660; 069 40 00660
e-mail: albanian.courier@albaniancourier.al
e-mail: info@albaniancourier.al

Qendra e Shërbimit me Klientin për dërgesat Ndërkombëtare & Kombëtare

Për pyetje lidhur me dërgesa ndërkombëtare dhe dërgesa kombëtare me origjinë nga Shqipëria si edhe dërgesa importi drejt Shqipërisë mund të kontaktoni:

Telefon:
+355 42410720
+35542410721
+35542410722
+35542410723

Ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme:

* indicates required field

GABIM: si-contact-form.php plugin thot GD image suppport nuk u gjënd në PHP!

Kontaktoni web hostin tuaj edhe kërkojini nëse GD image support është i aktivizuar apo jo.

GABIM: si-contact-form.php plugin thotë që funksioni imagepng nuk është i aktivizuar.

Kontaktoni web hostin tuaj edhe pyeteni nëse funksioni imagepng është i aktivizuar për PHP apo jo.