www.albaniancourier.al

Zyrat Qendrore

Adresa: Rr. “Dritan Hoxha”, Nd. 22, Tirana, Albania
(Perballe P. te Sportit “Asllan Rusi”)
Email 1: albanian.courier@albaniancourier.al
Email 2: info@albaniancourier.al
Cel: +355 67 400 0660 / +355 67 200 0660
Tel: +355 4 2410720Qendra e Shërbimit me Klientin për dërgesat Ndërkombëtare & Kombëtare

Për pyetje lidhur me dërgesa ndërkombëtare dhe dërgesa kombëtare me origjinë nga Shqipëria si edhe dërgesa importi drejt Shqipërisë mund të kontaktoni:
Telefon: +355 42410720 / 42410721 / 42410722 / 42410723

Për ankesa/reklamacione, ju lutemi të plotësoni formën e mëposhtme:

* indicates required field