Kontakto

Zyrat Qendrore

Adresa: Rr. Tirana , Nr. 42 Prishtinë , Kosovë
Telefon: +381 38 606 206 / +377 46 18 22 22
E-mail: ac.kosova@albaniancourier.al
web: www.albaniancourier.al/ks

Qendra e Shërbimit me Klientin për dërgesat Ndërkombëtare & Kombëtare

Për pyetje lidhur me dërgesa ndërkombëtare dhe dërgesa kombëtare me origjinë nga Shqipëria si edhe dërgesa importi drejt Shqipërisë mund të kontaktoni:
e-mail: ac.kosova@albaniancourier.al