Contact

Zyrat Qendrore

Adresa: Rruga “Epiri” , Nr.75, Zona Industriale 10000, Prishtine, Kosove
Telefon: +383 38 606 206 / +383 49 161313
E-mail: ac.kosova@albaniancourier.al
Web: www.albaniancourier.al/ks

Qendra e Shërbimit me Klientin për dërgesat Ndërkombëtare & Kombëtare

Për pyetje lidhur me dërgesa ndërkombëtare dhe dërgesa kombëtare me origjinë nga Shqipëria si edhe dërgesa importi drejt Shqipërisë mund të kontaktoni:
e-mail: ac.kosova@albaniancourier.al