Kontakto

Zyrat Qendrore

Adresa: Rruga “Epiri” , Nr.75, Zona Industriale 10000, Prishtine, Kosove
Tel:+383 38 606 206
Mob:+383 49 16 13 13; +383 48 11 66 00

E-mail: [email protected]
web: www.albaniancourier.al/ks

Qendra e Shërbimit me Klientin për dërgesat Ndërkombëtare & Kombëtare

Për pyetje lidhur me dërgesa ndërkombëtare dhe dërgesa kombëtare me origjinë nga Shqipëria si edhe dërgesa importi drejt Shqipërisë mund të kontaktoni:
e-mail: [email protected]